Over M and N Bodyfashion

M&N Bodyfashion is sinds Augustus 2000 gevestigd in de Peperstraat te Purmerend.

De winkel is 240 m2 groot en heeft een enorme grote collectie dameslingerie van bekende merken, badmode, homewear en heren ondermode. Ondanks de grote collectie is de winkel ruim en overzichtelijk, zijn er zeer royale paskamers (ook is een paskamer aanwezig voor gebruikers van rolstoelen) wat zeer wordt gewaardeerd door onze klanten.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich vertrouwd en thuis voelen in de winkel en staan bekend om de goede service.

Onze lingeriestylistes staan graag voor u klaar met tips en adviezen die ervoor zorgen dat uw lingerie uw mooiste aspecten van uw lichaam benadrukken. Zij weten als de beste dat goed zittende lingerie uw figuur verfraait, het draagcomfort wordt verbeterd, uw zelfvertrouwen vergroot en uw kleding veel beter zit.

Ook de heren worden bij M&N Bodyfashion niet vergeten want wij hebben een zeer omvangrijke collectie ondermode en badmode.

Dus........Kom eens langs en laat u adviseren door onze lingeriestylistes en laat u verrassen door onze prachtige collectie!